Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Meltom Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana caini Royal Canin Maxi junior
24999 lei
Brand
Maxi junior
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
* Crestere indelungata
*Continut energetic moderat
*Articulatii sanatoase

Pana la 15 luni

Aliment complet pentru caini - special pentru catei de talie mare (greutate la maturitate intre 26 si 44 kg) - pana la 15 luni Siguranta digestiva O combinatie exclusiva de nutrienti ce mentin siguranta digestiva (proteine L.I.P.) si un echilibru optim al florei intestinale (prebiotice, F.O.S., M.O.S.) ce ajuta la imbunatatirea calitatii materiilor fecale.

MECANISME NATURALE DE APARARE

Ajuta la construirea mecanismelor naturale de aparare ale puiului, gratie complexului patentat de antioxidanti si Manan-Oligo-Zaharide.

Crestere intensa
Contribuie la mentinerea unui ritm de crestere armonios cu ajutorul aportului optim de energie si a continutului ridicat de proteine.

Continut energetic moderat
Un continut energetic adaptat nevoilor puiului de talie MAXI pe parcursul etapei de crestere, menit sa previna in acelasi timp cresterea necontrolata a greutatii. Articulatii sanatoase Ajuta la formarea unui sistem osos sanatos, si la o buna consolidare a articulatiilor.

Ingrediente: Orez, carne de pasare deshidratata, proteine de porc deshidratate*, faina de porumb, grasimi animale, proteine animale hidrolizate, gluten de porumb, porumb, saruri minerale, pulpa de sfecla, fibre vegetale, izolat de proteine vegetale*, ulei de soia, ulei de peste, tegument si seminte de psyllium, fructo-oligo-zaharide, extract de drojdie (sursa de mono-oligo-zaharide), hidrolizat de crustacee (sursa de glucozamina), extract de galbenele (sursa de luteina), hidrolizat de cartilaj (sursa de condroitina). *L.I.P.: proteina selectionata pentru gradul Inalt de asimilare.
Din Gura in Gura