Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Meltom Com Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Hrana caini Royal Canin Medium junior
24999 lei
Brand
Medium junior
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aliment complet pentru caini
- special pentru catei de talie medie (greutate la maturitate intre 11 si 25 kg)
- pana la 12 luni Siguranta digestiva O combinatie exclusiva de nutrienti ce mentin siguranta digestiva (proteine L.I.P.) si un echilibru optim al florei intestinale (prebiotice, F.O.S., M.O.S.) ce ajuta la imbunatatirea calitatii materiilor fecale.

MECANISME NATURALE DE APARARE

Ajuta la construirea mecanismelor naturale de aparare ale puiului, gratie complexului patentat de antioxidanti si Manan-Oligo-Zaharide.

Crestere intensa Contribuie la mentinerea unui ritm de crestere armonios cu ajutorul aportului optim de energie si a continutului ridicat de proteine.

Continut energetic ridicat Creat special pentru a satisface nevoia unui aport energetic ridicat existent pe parcursul perioadei de crestere, tinand cont in acelasi timp de sensibilitatea digestiva si apetitul capricios specific acestei etape.

Echilibru optim (calciu/fosfor) Sustine formarea unui sistem osos robust si sanatos prin continutul optim de calciu si fosfor.

Ingrediente: Carne de pasare deshidratata, grasimi animale, porumb, proteine de porc deshidratate, grau, pulpa de sfecla, faina de grau, orez, faina de porumb, proteine animale hidrolizate, izolat de proteine vegetale*, gluten de porumb, ulei de peste, drojdii, ulei de soia, saruri minerale, fructo-oligo-zaharide, extract de drojdie (sursa de mono-oligo-zaharide), praf de ou, extract de galbenele (sursa de luteina). *L.I.P.: proteina selectionata pentru gradul Inalt de asimilare.
Din Gura in Gura